2013. szeptember 14., szombat

2013. szeptember 9-14. - Idegennyelvű szakmai egzisztenciaépítő felkészítőDátum:
2013. szeptember 9-14.
Külföldi felkészítő foglalkozások
munkanyelv:
angol / német


1. NAP
Az első napunk az ismerkedésről szólt, és az előadónő prezentálta a kurzus programtervét. Mindenki bemutatkozott az általa eddig tanult idegen nyelven.

2. NAP
Második alkalommal vállalkozás típusokról beszélgettünk, természetesen németül és angolul. Valamint csoportokra oszlottunk és egy építőipari céget kellett alapítanunk.

3. NAP
A harmadik kurzuson prezentálnunk kellett német nyelven az általunk alapított építőipari cég profilját, elképzeléseit. Azt, hogy hogyan szeretnénk az elképzeléseinket megvalósítani, valamint milyen célkitűzéseink vannak a jövőre nézve.

4. NAP
A negyedik alkalommal idegen nyelven ismerkedtünk meg a piacelemzés rejtélyeivel. A megfelelő referenciák, ár és kapcsolatok kialakításáról volt szó. Rengeteg építészeti és gazdasági szakkifejezéssel találkoztunk.

5. NAP
Az ötödik órán a marketin volt a téma. Németül és angolul beszélgettünk arról, hogy hogyan is lehet megfelelően promotálni a cégünket. A megfelelő marketing az egyik alapja egy cég sikerének.

6. NAP
Az utolsó előadáson az online marketingről is szó esett, természetesen idegen nyelven, valamint összegeztük az eddig tanultakat a cégalapításról. Mindenki prezentálta az általa választott nyelven, hogy milyen elképzelései vannak a saját cégének a megalapításáról.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése